با سلام و احترام
بدینوسیله به اطلاع می رساند به دلیل استقبال سازمان ها، شرکت ها و علاقمندان از همایش فرصت های اشتغال و سرمایه پذیری از رویداد جام جهانی فوتبال قطر 2022، تاریخ برگزاری این رویداد به ۷ شهریور ۱۴۰۱ موکول گردید. لذا فرصت ثبت نام در این همایش تا پایان مرداد ماه تمدید شد.
دبیرخانه همایش فرصت های اشتغال و سرمایه پذیری از رویداد جام جهانی فوتبال قطر 2022
09129313828 – 09381378993
کارآفريني از محورهاي اصلي رشد و توسعه است و از نظر برنامه ريزي توسعه اقتصادي وتوسعه پايدار داراي اهمیت است به اين دلیل که موجب اشتغال و ارزش آفريني و پر شدن خلأها و شکافهاي بازار کار مي شود. امروزه در عرصه جهاني، افراد خلاق، نوآور و مبتکر به عنوان کارآفرينان منشأ تحولات بزرگي در زمینه صنعتي، تولید و خدماتي شدهاند و از آنان نیز به عنوان قهرمانان ملي ياد مي شود، چرخهاي توسعه اقتصادي همواره با توسعه کارآفريني به حرکت درميآيد
کارآفريني آنچنان که انتظار ميرود در ايران رشد و گسترش نیافته و همواره به دلیل برخي موانع و چالشها با مشکلاتي رو به رو است. اين چالشها در شماره 22 فصلنامه علمي پژوهشي شاخص کارآفريني مطرح شده و با هدف برداشتن گامي هر چند کوچک در راستاي انعکاس نتايج مطالعات انجام شده منتشر مي شود.
هدف فصلنامه شاخص کارآفريني ارائه اطلاعات مفید و کاربردي براي مديريت کسب وکارها در دنیاي نوين است.
اولین شماره این مجله در پائیز 1395 چاپ گردید و تاکنون 22 شماره از این فصلنامه علمی تخصصی منتشر شده است.
در شماره بیست و دوم این فصلنامه می خوانید:
نقش ساختار سازماني در کارآفريني دانشگاه نسل سوم
بررسي رابطه بین برنامه آموزش علمي کاربردي و نیازهاي صنعتي.
اثرات بحران کوويد 15 بر صنعت گردشگري در جهان
مقالات خود را به دبیرخانه فصلنامه به آدرس تهران، میدان فردوسی، ابتدای خیابان نجات اللهی، کوچه مراغه پلاک 2 واحد 3 ارسال فرمایند.
جهت تهیه نسخه الکترونیکی تمامی نسخه های این مجله می توانید به وبسایت مرکز خدمات کارآفرینی و شتاب دهنده شاخص پژوه تدبیر ایرانیان به نشانی www.karafarinishow.ir و جهت تهیه نسخه چاپی این مجله با شماره تلفن 02188939478 تماس حاصل فرمائید.
در روزهای آتی سید ابراهیم رئیسی، رئیس جمهوری اسلامی ایران در پاسخ به دعوت رسمی ولادیمیر پوتین همتای روس خود به مسکو پایتخت روسیه سفر میکند؛ سفری مهم که در آن پیگیری موضوعات دوجانبه و مورد علاقه دو کشور در دستور کار خواهد بود.
در آستانهی انجام این سفر به دنبال پاسخ به پرسشهایی درباره روسیه از جمله «میزان شناخت مردم ایران و روسیه از یکدیگر»، «قابل اعتماد بودن روسیه» و «جایگاه ایران در سیاستهای روسیه» به سراغ یکی از بازیگران نوظهور عرصه دیپلماسی عمومی رفتیم؛ «انجمن دوستی ایران و روسیه» مجموعهای مردم نهاد است که در حوزه دوستی مردم ایران و روسیه فعالیت میکند؛ انجمنی که با شعار «تحکیم و گسترش روابط دوستانه و برادری با روسیه» و برای «زمینه سازی برای پیشبرد اهداف مشترک دو ملت در حوزههای علمی، فرهنگی، اجتماعی و زمینه سازی فعالیتهای اقتصادی در چارچوب دیپلماسی عمومی» تشکیل شده است.
در ادامه متن کامل گفتوگوی ایسنا را با امیر محمودزاده، مدیرعامل انجمن دوستی ایران و روسیه میخوانید:
امیر محمود زاده مدیرعامل انجمن دوستی ایران و روسیه
به عنوان پرسش نخست لطفاً بفرمائید که انجمنهای دوستی به چه دلیلی تاسیس شدهاند و به دنبال چه هستند؟
- انجمنهای دوستی بازویی برای دیپلماسی عمومی پنهان هستند که هدفشان ایجاد پلهای معنوی، فرهنگی و اجتماعی بین مردم و تمدن دو کشور است؛ یعنی میتوانند وظایف دولتها را به خوبی پشت پرده انجام دهند. انجمنهای دوستی با لابیگری، رایزنی، گفتوگو و کارهایی که شاید انجام آن از طریق دولت امکان پذیر نباشد یا به سختی انجام شود را با دوستی و همدلی و با بهرهگیری از مدلهای مردمی به صورت مردممحور انجام میدهند.
انجمن دوستی ایران و روسیه با چه هدفی تاسیس شده است؟
- ایده اصلی تاسیس انجمن دوستی ایران و روسیه دی ماه سال ۱۳۹۸ شکل گرفت و از همان زمان یکسری افراد برای عضویت در هیئت رئیسه این انجمن انتخاب شدند و بنده نیز عهدهدار مسئولیت راهاندازی و اداره آن شدم. این انجمن تقریباً از اردیبهشت ۱۳۹۹ ثبت و به طور رسمی فعالیت خود را آغاز کرد و تاکنون نیز ۵۰۰ نفر به عضویت این انجمن درآمدهاند. پیگیری دیپلماسی عمومی، فرهنگ سازی، ترویج روابط فرهنگی و هنری بین دو کشور و آموزش زبان روسی به تجار، دانشجویان، روسیه دوستان، علاقه مندان به فرهنگ و ادبیات روسیه مهمترین اهداف و برنامههایی است که در انجمن دوستی ایران و روسیه دنبال میکنیم.
همچنین تا کنون ۶ جلد کتاب در حوزههای آموزش، فرهنگ، ادبیات و گردشگری توسط انجمن دوستی ایران و روسیه به چاپ رسیده است. برگزاری مستمر نشستهای فرهنگی هنری در حوزه روسیه و تدوین سندهای بلند مدت مانند سند آینده پژوهی روابط ایران و روسیه نیز از دیگر اقداماتی است که تا کنون در انجمن انجام شده است.
اعتبارات مالی انجمن از کجا تامین میشود؟
- هزینههای انجمن از طریق کمکهای مالی شرکتهای مختلف تامین میشود؛ این شرکتها در ازای دریافت رایگان خدماتی نظیر آموزش زبان روسی به پرسنلشان یا انجام کار مطالعاتی و خلق تقاضا در روسیه برای کار آنها و همچنین دریافت محتوای فرهنگی و علمی برای اداره انجمن کمکهایی میکند.
یعنی خودتان هیچ فعالیت اقتصادی ندارید؟
- خیر؛ چون انجمنهای دوستی طبق اساسنامه تاسیسی که دارند از فعالیت اقتصادی منع شدهاند. البته همین اساسنامه به ما اجازه میدهد تا در فعالیتهای اقتصادی تسهیلگری کنیم؛ مثلا میتوانیم برای انجام یک کار اقتصادی رایزنی کنیم اما خودمان نمیتوانیم منافع یا درآمدی داشته باشیم.
شما مجموعهای به نام انجمن دوستی ایران و روسیه راه اندازی کردهاید؛ این پرسش مطرح است که آیا واقعاً روسها قابل اعتماد و اهل دوستی هستند؟
- برای ما منفعت کشور بسیار مهم است؛ ممکن است زمانی روابط ایران و روسیه کم یا کند بوده و یا اصلاً رابطهای وجود نداشته؛ حتی ممکن است در گذشته کدریها و تیرگیهایی در روابط دو کشور بوده باشد اما الان ایران و روسیه دو قدرت منطقهای هستند که باید با همافزایی و تعامل با یکدیگر همکاری کنند. الان هم روسیه به ما نیازمند است و هم ما به روسیه نیاز داریم و همه اینها باعث میشود که ما دور میز با روسیه مذاکره و گفتوگو کنیم.
امروز ایران و روسیه موضوعات مشترک زیادی دارند و منافعمان به هم گره خورده استامروز ایران و روسیه موضوعات مشترک زیادی دارند و منافعمان به هم گره خورده است؛ همکاریهای اقتصادی با هند و چین، توسعه چابهار، حوزه آبی مشترک دریای خزر، انرژی، برق و گاز، برجام و هزاران موضوع مشترک دیگر برای گفتوگو بین دو کشور وجود دارد که نیازمند برقراری دوستی و مودت میان دو حاکمیت است. اما دوستی و مودت اصلی بین مردم دو کشور شکل میگیرد؛ مردم دو کشور باید با هم دوست باشند، روابط با یکدیگر را بپذیرند و کار علمی و فرهنگی انجام دهند. در این راستا ما نیز به عنوان یک کاتالیزور و مجموعهای که روابط دوستی بین کشورها ایجاد میکند، فعالیت میکنیم.
به نظر شما مردم دو کشور ایران و روسیه چه احساسی نسبت به هم دارند؟ آیا شناختی از یکدیگر دارند؟
- شناختشان خیلی کم است و آن شناخت کم نیز باعث شده مقداری از یخ روابط هنوز آب نشده باشد. اما انجمن از زمان تاسیس در این زمینه تلاش بسیاری کرده است. تا کنون اقدامات خوبی در زمینه تولید فیلم سینمایی مشترک، اجرای تئاتر مشترک و همچنین پیگیری مباحث فرهنگی که مردم دو کشور بر روی آنها اشتراک و همگرایی دارند انجام دادیم و اتفاقات خوبی در حال رخ دادن است. امروز ایرانیهای بیشتری نسبت به قبل به حوزه فرهنگ روسیه و زبان روسی علاقه پیدا کردهاند و همچنین روسهای بسیاری علاقمند به زبان فارسی هستند و این علاقهمندیها، آرام آرام همدلی و هم زبانی ایجاد میکند.
به عنوان مجموعهای که در راستای نزدیکی ایران و روسیه به هم فعالیت دارید، تا کنون چه اقداماتی در زمینه ارتقای شناخت مردم دو کشور نسبت به یکدیگر انجام دادهاید؟
- برگزاری شب شعر و مراسمهای بزرگداشت ادبیان روسی و ایرانی، اجرای تئاترهای مشترک، برپایی نمایشگاههای غذا، انتشار کتب، مجلات نشریات با موضوع ایران و روسیه و همچنین برپایی آیینهای ایرانی مانند شب یلدا و نوروز حوزههای فعالیت مشترک ما با روسها است. یکی از مهمترین فعالیتهایی که تاکنون انجام دادهایم نیز تدوین یک سند آینده پژوهی برای روابط ۳۰ ساله ایران و روسیه است.
یکی از موضوعاتی در برهههای افزایش تعاملات سیاسی بین دو کشور، در برخی محافل از جمله فضای مجازی مطرح میشود، نوعی احساس بی اعتمادی به روسیه است؛ این ابراز احساسات به ویژه در ایام مذاکرات برجام افزایش یافته است؛ نظر شما در اینباره چیست؟
در بحث روسیه با چهارگانهی توهم، جعل، رانت و تضاد منافع مواجه هستیم که باید آرام آرام آنها را مرتفع کنیم- روسیه رفیق و شریک استراتژی ما است. نکتهای که وجود دارد این است که ما در بحث روسیه با چهارگانهی توهم، جعل، رانت و تضاد منافع مواجه هستیم که باید آرام آرام آنها را مرتفع کنیم. به نظر میرسد تضادی در منافع برخی در کشور وجود دارد که هر زمان روابط ایران و روسیه به سمت یک نقطه ویژه و همگرایی میرود که فرصتهای بسیاری برای مردم دو کشور ایجاد میکند، عدهای این روابط را خراب میکنند چون منافعشان در شکلگیری و ارتقای روابط با روسیه نیست.
ما در انجمن دوستی ایران و روسیه تلاش میکنیم اذهان ایرانیان به خصوص جوانان ایرانی را نسبت به پتانسیلهای همکاری با روسیه روشن و شفاف کنیم؛ چراکه باید آگاه باشند و بدانند که همکاری با روسیه همیشه ثمربخش، مثبت و یک حُسن است و هرچه دو کشور به هم نزدیک شوند دو ملت بیشتر سود می برند.
سفر آتی رئیس جمهوری به روسیه منشا خیر و برکت و سفری تاریخی و استراتژیک و سرنوشت ساز برای ایران است و از مواهب آن ۱۵۰ میلیون روس و ۸۰ میلیون ایرانی منفعت می برند.
یادمان باشد روسها همیشه به ما نیاز دارند و اینگونه نیست که فقط ما به روسها نیاز داشته باشیم؛ الان روسها در سند روابط خارجیشان در سال ۲۰۲۲ به موضوع حرکت به سمت هند اشاره کردهاند و این موضوع تنها با کمک ایران قابل انجام است؛ اگر بخواهند به کریدورهای بینالمللی متصل شوند، این کار از طریق ایران قابل انجام است. روسها همچنین برای کنترل و مدیریت منطقه به ایران نیاز دارند؛ تمام این حوزهها باعث میشود روسها نیز به ما نیاز داشته باشند.
در داخل کشور برخی معتقدند روسها در تعاملات بینالمللی خود از ایران به عنوان یک ابزار چانهزنی یا وجهالمعامله استفاده میکنند؛ آیا با این گذاره موافقید؟
- خیر؛ به نظر من اینگونه نیست چراکه روسیه اهرمهای خیلی قوی برای فشار آوردن به غرب دارد. الان در موضوعاتی نظیر اوکراین، قزاقستان، قره باغ یا هر جایی که غرب به دنبال ایجاد آشوب در آن است، روسیه به راحتی مدیریت میکند چون ابزار مدیریت را در اختیار دارد. امروز روسیه قطب انرژی دنیا است و انرژی اروپا را تامین میکند. خطوط مهم لولههای گاز اروپا از روسیه تامین و عبور داده میشود و میتوان گفت که روسیه آنقدر ابزار استراتژیک دارد که اصلاً برای فشار آوری به غرب به ایران نیاز ندارد.
اگر ایران درخواستهایی از روسیه دارد، روسیه نیز درخواستهایی از ایران دارد و هر درخواستی که معقول، استاندارد و مورد وثوق ملت ایران باشد روی میز مذاکره قرار میگیردهر موقع شما دور یک میز برای مذاکره مینشینید، چیزی میدهید و چیزی میگیرید؛ مذاکره یک اتوبان دو طرفه است. اگر ایران درخواستهایی از روسیه دارد، روسیه نیز درخواستهایی از ایران دارد و هر درخواستی که معقول، استاندارد و مورد وثوق ملت ایران باشد روی میز مذاکره قرار میگیرد چون در نهایت برای اجرایی و عملیاتی شدن یک سند بلند مدت استراتژیک، اول از همه مردم دو کشور باید آن را بپسندند، بپذیرند و به آن عمل کنند؛ یعنی اگر می خواهید یک سند کتابخانه ای و آرشیوی نشود باید مردم آن را بپذیرند.
مدلهایی که انجمن دوستی ایران و روسیه پیگیری میکند مدلهای سخت و دولتی نیست بلکه مدلهای مردم در مردم (people to people) است؛ مدلمان همان مدل اثرگذاری منطقهای یعنی تولید قدرت نرم است. معتقدیم با تولید قدرت نرم که زیربنایی فرهنگی دارد، قدرت سخت نیز ایجاد خواهد شد.
تصور کنید تعداد زیادی روس به ایران بیایند و سرمایه گذاری کنند و تعداد زیادی ایرانی به روسیه بروند و در آنجا سرمایه گذاری کنند؛ این سرمایه گذاری مشترک، منافعی مشترک ایجاد میکند و امنیت میآورد و این اتفاق نیز در ابتدا مستلزم اقدامات فرهنگی است. اقدامات فرهنگی زیربنای هر کار امنیتی، اقتصادی، سیاسی و علمی است و زیر بنای فرهنگی نیز عبارت است از در اختیار داشتن ابزارهای فرهنگی نظیر کتاب، فیلم، مجله، نمایشنامه و برگزاری جلسات شب شعر.
اگر میخواهیم مجموعهای موفق در منطقه باشیم به یک رصدخانه فرهنگی و هنری نیازمندیم؛ یعنی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی باید یک رصدخانه فرهنگی و هنری ایجاد کند و محیط داخلی و بین المللی را مورد رصد فرهنگی قرار دهد و محتوای فرهنگی تولید کند تا این محتوا تبدیل به زیربنای فعالیتهای اقتصادی و اجتماعی باشد.
نورد استریم ۲ یکی از خطوط لولههای انتقال گاز روسیه به اروپا است که با تهدید تحریم از سوی اروپا و آمریکا مواجه است؛ به نظر شما آیا این احتمال وجود ندارد که روسیه در معاملات خود با غرب بطور مثال در موضوع این خط لوله از ایران به عنوان یک ابزار استفاده کند؟
- خیر؛ به دلیل اینکه ایران علاوه بر اینکه توانمندی و قدرت استراتژیک دارد، اهرمهای انحصاری در اختیار دارد. ایران در یک چهارراه ترانزیتی قرار دارد که روسیه تمایل بسیاری برای استفاده از آن دارد. همچنین ایران دارای قدرت نرم و سخت در منطقه است؛ برای همین است که با ایران مذاکره میشود. اگر ایران چنین قدرتهایی را نداشت، اصلاً کسی با ما مذاکره نمیکرد و هر کاری که میخواستند با ما میکردند.
چرا با ما مذاکره میکنند و دور یک میز مینشیند؟ چرا از برجام خارج میشوند اما دوباره الان میخواهند وارد شوند؟ چرا با واسطه و بی واسطه با ما مذاکره میکند؟ چون به ایران نیاز دارند. مذاکره از نیاز شکل میگیرد و اگر کسی به کسی نیاز نداشته باشند با او مذاکره نمیکند.
نقش روسیه را در مذاکرات برجامی که این روزها در وین در حال برگزاری است، چطور ارزیابی میکنید؟
روسها به دنبال احیای برجام هستند به این دلیل که ثبات در ایران یعنی ثبات در روسیه و مرزهای آن و آرامش در ایران یعنی آغاز سرمایه گذاریهای مشترک دو کشور- به نظرم روسیه در مذاکرات برجامی نقش تعدیل کنندگی را بر عهده دارد؛ روسیه طرفها را به دور میز فرا میخواند و تلاش میکند شکافها و سوءتفاهمات را برطرف نماید تا برجام به نقطه احیا برسد چون این به نفع روسیه است. برخی در ایران سوء تفاهم و شبهه افکنی میکنند که روسها نمیخواهند برجام احیا شود؛ نه، اینگونه نیست؛ روسها به دنبال احیای برجام هستند به این دلیل که ثبات در ایران یعنی ثبات در روسیه و مرزهای آن و آرامش در ایران یعنی آغاز سرمایه گذاریهای مشترک دو کشور.
روسها اینها را خوب میفهمند و به دنبال آرامش مرزی، جذب سرمایه گذاری و استفاده از توان دیپلماسی ایران هستند و تمام اینها نیز نیازمند آن است که ایران برجام را امضا کند تا روسیه به انتظاراتی که در پس ذهنش از منطقه دارد، برسد.
روسها چه انتظاراتی از منطقه دارند؟
- روسها دنبال آن هستند تا ثبات منطقهای از طریق ایران انجام شود چون آنها بی نهایت سرمایه گذاری مشترک و تعداد زیادی کشور تازه استقلال یافته در اطراف ایران، بی نهایت منافع در خزر و بی نهایت منافع در چابهار دارند که دستیابی به آنها در سایه ثبات ایران شکل میگیرد. روسیه الان به چابهار، اقیانوس هند، کریدور شمال-جنوب و گردشگری در دریای خزر نیاز دارد. حتی شاید روزی به سوآپ نفت نیز نیاز داشته باشد که از طریق ایران انجام میگیرد.
به نظر شما روسیه چقدر برای حاکمیت جمهوری اسلامی ایران در منطقه احترام قائل است؟
آقای پوتین احترام و اعتقاد شدیدی به حضرت آقا دارد و حضرت آقا را مسیح زمان میداند- ۱۰۰ درصد. آقای پوتین احترام و اعتقاد شدیدی به حضرت آقا دارد و حضرت آقا را مسیح زمان میداند؛ وقتی به ایران میآید مستقیم به دفتر حضرت آقا میرود و ارادتی ویژه به حضرت آقا دارند؛ دلیلش نیز آن است که تمام پیش بینیها و آینده نگریهای حضرت آقا را قبول دارد چراکه همه این آینده نگریها درست از آب درآمده است. به این دلیل که رهبری نگاهی جهان شمول، استراتژیک و آینده پژوهانه دارد، پوتین و سیاستمدارهای روسیه حضرت آقا یعنی حاکمیت ایران را حاکمیتی قدرتمند میدانند و احترام ویژهای برای آن قائل هستند. به نظر من رابطه روسیه با ایران خیلی خاص و دوستانه و مبتنی بر احترام متقابل است.
طی ماههای گذشته شاهد درگیریهایی در منطقه قره باغ میان کشورهای آذربایجان و ارمنستان بودیم؛ در این درگیریها با وجود اینکه برخی منافع ایران نیز مورد تهدید واقع شد، اما برخی معتقدند در حلو فصل ماجرا توسط روسیه، ایران دخالت داده نشد؛ این در شرایطی است که به گفته جنابعالی روسیه ایران را دوست خود میداند؛ نظر شما در اینباره چیست؟
- روسیه در همه فعالیتهایی که در منطقه یا مرزهای منطقهای ما انجام میدهد، هماهنگیهای لازم را با حاکمیت ایران انجام میدهد و موضوعاتی که با منافع ایران ارتباط دارد را با مشورت انجام میدهد. شاید کسانی که میخواهند چهارگانهای که به آن اشاره کردم را در ذهن مردم متبادر کنند، بگویند که نه، روسها فقط منافع خودشان را در نظر میگیرند، اما باید گفت که در تصمیمی که روسها در قرهباغ گرفتند نیز منافع مشترک ایران لحاظ شد.
باید حواسمان باشد و ببینیم که در قرهباغ چه اتفاقی در حال رخ دادن بود و روسیه چگونه به آن عمل کرد. حواسمان باشد که هفته پیش در قزاقستان چه اتفاقی در حال رخ دادن بود و روسیه چگونه عمل کرد؛ همه اینها باید پس ذهنمان باشد و من فکر میکنم تصمیماتی که دولت روسیه میگیرد با هماهنگی حاکمیت ایران است، یعنی در اتاقهای فکر مشترک تصمیمگیری جامعی میشود که منافع همه دیده شود.
به نظر جنابعالی روسیه در مقایسه با سایر همسایگان و رقبای خود چه جایگاهی برای ایران قائل است؟
اگر از طرف ایران در اذهان عمومی گفته میشود روسها به ما وفادار نبودند اما روسها میگویند ایران در همه لحظات وفادار بوده و هست- نگاه روسها به ایران نگاهی استراتژیک و بلند مدت است؛ به این دلیل که ایران را یک رفیق و شریکی وفادار میدانند. اگر از طرف ایران در اذهان عمومی گفته میشود روسها به ما وفادار نبودند اما روسها میگویند ایران در همه لحظات وفادار بوده و هست. روسها ما را یک شریک مهم در منطقه برای پیشبرد اهداف و دیدگاههای بلندمدت خودشان میدانند. نگاه روسها این است که در هر اتفاقی که میخواهد در منطقه رخ دهد، ایران باید یک طرف میز مذاکره باشد.
به نظر شما چرا مردم ایران فکر میکند روسها برخی مواقع به ایران وفادار نبودند اما روسها معتقد به وفاداری کامل ایران هستند؟
روابط ایران و روسیه در حال شکلگیری است و در سفر پیشروی آقای رئیسی به روسیه که سفری تاریخ ساز و استراتژیک است، بسیاری از سوءتفاهمات موجود برطرف میشود- به این دلیل که در ایران گروهی غربگرا و درس خوانده غرب هستند که نگاه و رویکردشان به غرب است و هنوز هم آمریکا و غرب را کدخدا میدانند و فکر میکنند آن طرف دنیا در غرب تصمیم گیری و تصمیم سازی میشود؛ این درحالی است که قرن حاضر، قرن شرق، آسیا، ایران و روسیه است. یادمان باشد این گروه منافعشان در این نیست که روابط ایران و روسیه گرم شود و شکل بگیرد و استوار شود؛ اینها غربگرا هستند؛ در همه بخشها نیز حضور دارند.
هرگاه ایران و روسیه درحال دستیابی به یک نقطه مهم هستند، غربگرایان داخلی این نقطه را به هم میزنند و خراب میکنند. ولی واقعیت این است روابط ایران و روسیه در حال شکلگیری است و در سفر پیشروی آقای رئیسی به روسیه که سفری تاریخ ساز و استراتژیک است، بسیاری از سوءتفاهمات موجود برطرف میشود.
چرا از نظر شما سفر آقای رئیسی به روسیه مهم است؟
- به نظر من سفر حضرت آیت الله رئیسی به روسیه مهمترین سفر است چون به عنوان اولین مهمان سال ۲۰۲۲ روسیه و با دعوت رسمی پوتین انجام میشود. این سفر منجر به یک تغییر اساسی در نگاهها به روسیه میشود. همچنین در این سفر قرار است موضوعات مهمی از جمله برجام، مباحث مربوط به انرژی، نفت، حذف روادید گردشگری، ایرانیان مقیم روسیه، دانشجویان ایرانی مورد مذاکره قرار بگیرد.
به همت مرکز مشاوره، اطلاع رسانی و کارآفرینی شاخص پژوه تدبیر ایرانیان و مرکز مشاوره تخصصی و کاریابی تحول آفرینان، هفته جهانی کارآفرینی گرامی داشته شد.
در این مراسم که با هماهنگی دبیرخانه هفته جهانی کارافرینی ایران مورخ 29 آبانماه 1400 برگزار شد، ابتدا جناب آقای دکتر رشیدی مطالبی در خصوص هفته جهانی کارآفرینی در ایران، موانع و چالش های پیش روی کارآفرینان، شاخص های اکوسیستم کارآفرینی و معیارهای ارزیابی رتبه کارآفرینی کشور در سال گذشته، نقش مراکز کاریابی و کارآفرینی در بهبود اکوسیستم کارآفرینی، ارزش آفرینی و مهارت افزایی ارائه فرمودند.
در ادامه جلسه جناب آقای دکتر امیراحمدیان با تمرکز بر یک مدل کارآفرینی مطالب جامعی در خصوص جاده ابریشم جدید و فرصت های کارآفرینی برای ایران، ابتکار کمربند و راه، تاریخچه جاده ابریشم، بانک سرمایه گذاری زیر ساخت آسیایی، وضعیت ترانزیت کالا در کشورهای مسیر، کریدورهای شش گانه اقتصادی از جمله کریدور چین – آسیای میانه و غرب آسیا، ضرورت جهانی اندیشیدن کشورهایی که به دریا دسترسی دارند و اقتصاد دریایی ارائه فرمودند.
قسمت سوم برنامه مرتبط با سخنرانی جناب آقای دکتر محمودزاده در خصوص بررسی پتانسیل های وضع موجود جهت ورود به بازارهای صادراتی اوراسیا و به ویژه کشور روسیه بود که طی آن، تبادلات بانکی با روسیه و مشکلات حمل و نقل محصولات صادراتی به روسیه، لزوم سرمایه گذاری قوی جهت اخذ استانداردهای روسی برای محصولات تولیدی ایران، لزوم خلق تقاضا در بازارهای روسیه و .... مورد بحث قرار گرفت و در پایان جلسه به سوالات و پرسش های حاضرین پاسخ داده شد.
در پایان برنامه نیز، رونمایی از اینفوگراف اولویت ها و نیازهای مهارتی و شغلی نوجوانان و جوانان دهه 80 و 90 و نیز اینفوگراف ارکان تجارت انجام شد.
انتشار شماره بیست و يکم فصلنامه شاخص کارآفريني، مصادف شده با هفته جهاني کارآفريني (GEW ) که بزرگترين رويداد هماهنگ براي ترويج و ترفیع کارآفريني در جهان است و هر سال در بازه زماني 4 تا 8 نوامبر برگزار ميشود.در اين رويداد هماهنگ، با تشويق افراد تلاش ميشود تا نسل جديدي از کارآفرينان به راهاندازي کسب وکار فکر و کسب وکار شخصي خود را آغاز کنند. عقیده بسیاري بر اين است
که اين کمپین عظیم جهاني ميتواند باعث ترفیع جايگاه کارآفريني در اذهان و افکار گرديده و مشوقي براي راهاندازي کسب وکار توسط عموم جامعه شود.
اين رويداد مراسمي براي ارج نهادن به نوآوران و خالقان اشتغال است. کساني که ايدههاي خود را حیات بخشیدند و کسبوکاري را پايه گذاري کرده و باعث رشد اقتصادي در کشور خود و توسعه رفاه انساني شدند.
اولین شماره این مجله در پائیز 1395 چاپ گردید و تاکنون 21 شماره از این فصلنامه علمی تخصصی منتشر شده است.
در شماره بیست و یکم این فصلنامه می خوانید:
مقالات خود را به دبیرخانه فصلنامه به آدرس تهران، میدان فردوسی، ابتدای خیابان نجات اللهی، کوچه مراغه پلاک 2 واحد 3 ارسال فرمایند.
جهت تهیه نسخه الکترونیکی تمامی نسخه های این مجله می توانید به وبسایت مرکز خدمات کارآفرینی و شتاب دهنده شاخص پژوه تدبیر ایرانیان به نشانی www.karafarinishow.ir و جهت تهیه نسخه چاپی این مجله با شماره تلفن 02188939478 تماس حاصل فرمائید.
بررسی بر روی چگونگی احیا کسب و کار بعد از ویروس کرونا نشان داد که درآمد برخی از شرکتهای روسی با نزدیک شدن به سطح آرامش و اطمینان شروع به رشد کرده است. این باور که آیا اقتصاد پس از همه گیری «بهبود یافته» است یا خیر، توسط ایلیا تیموشین، رئیس اتحادیه بازرگانان بیان شد.
بنابر نتایج متخصصان Deloitte که این نظرسنجی را در میان نمایندگان مشاغل بزرگ و متوسط انجام داده اند، مشخص شده است که مدیران مالی شرکت های روسی به چشم اندازهای مثبت تجاری خوش بین هستند و معتقدند که بحران ناشی از ویروس کرونا به پایان رسیده است.
از میان پاسخ دهندگان، 65٪ گزارش داده اند که درآمد شرکت ها به سطح قبل از بحران بازگشته است. همچنین در این مقاله گزارشی در خصوص توسعه فردی کارکنان و همچنین پروژه ها بیان شده است که این نیازمند حمایت مستقیم از دولت است.ایلیا تیموشین، رئیس اتحادیه بازرگانان در این خصوص دو پیشنهاد به کارآفرینان و صاحبان مشاغل داد:به نظر وی، بحران ناشی از همه گیری به طور کلی برطرف شده است و حتی یک قرنطینه جدید هم نمی تواند ضربه ای جدی مانند قبل به اقتصاد وارد کند. این کارشناس خاطرنشان کرد: اما در شرایطی که حمایت دولت عامل مهمی در بهبود تجارت است، برخی از کارآفرینان باید مراقب «شفاف سازی» در فعالیت های خود باشند.البته سطح بدبینی در حال کاهش است، اما هنوز هم صنایع و قالبهای تجاری وجود دارند که مدتی طول میکشد تا بهبود پیدا کنند و سرنوشت برخی نیز به طور کلی نامشخص است. من می خواهم به کارآفرینان توصیه کنم تا آنجا که ممکن است تجارت خود را شفاف کنند. زیرا در حال حاضر اقدامات زیادی در زمینه حمایت از مشاغل کوچک و بزرگ از طرف دولت وجود دارد. دولت با تخصیص بودجه و رفع موانع کمک می کند تا راه صادرات هموارتر شود. وی ادامه داد: اقدام دیگری که می تواند «بهبود» تجارت پس از همه گیری را تسریع کند، دیجیتالی شدن است.در حال حاضر بسیاری از شرکت ها به فکر تغییر شکل کسب و کار خود به ساختار دیجیتالی هستند. روس ها نیز برای این کار آماده اند. اکنون مردم متوجه شده اند که می توانند به راحتی با دیجیتالی و آنلاین شدن کسب و کار، بی دغدغه فعالیت خود را مدیریت کنند.با توجه به برنامه های مختلف در چارچوب پروژه ملی اقتصاد دیجیتال، فرصت هایی برای افزایش سودآوری شرکت ها وجود دارد که می تواند تا چندین برابر رشد کند و فقط به دلیل تحول دیجیتالی تجارت بسیاری از آنها روند مثبت و مزایای دیجیتالی شدن را احساس کرده اند. به عنوان مثال، عملیات دیجیتال به طور قابل توجهی ارزان تر است و شما میتوانید با شرایط مطلوبتری رقابت کنید.
منبع خبر(لینک):
https://radiosputnik.ria.ru/20210611/biznes-1736670863.html
پیام ریاست جمهوری به مجمع فدرال
مراسم سخنرانی رئیس جمهور فدراسیون روسیه ولادیمیر پوتین در سالن نمایشگاه مرکز «مانژ» (Манеж) در تاریخ 21 آوریل 2021 برگزار شد.
اعضای شورای فدراسیون، نمایندگان دومای دولتی، هیئت دولت، روسای دادگاههای قوه قضاییه و عالی، فرماندهان نظامی، روسای مجامع قانونگذاری، نهادهای تشکیل دهنده فدراسیون، روسای اعترافات سنتی و شخصیتهای عمومی به این مراسم دعوت شده بودند.
**
ولادیمیر پوتین: اعضای محترم شورای فدراسیون، نمایندگان دومای دولتی! شهروندان عزیز روسیه!
پیام امروز عمدتا به مسائل داخلی ما اختصاص خواهد داشت. البته این مسائل، مربوط به مراقبتهای بهداشتی، سیاستهای اجتماعی و اقتصادی است. البته، لازم است که چند کلمهای در مورد امور خارجی گفته شود، کلامی هم در مورد مسائل امنیتی.
خب البته من صحبتم را با اشاره به حوادث سال گذشته آغاز میکنم ، زمانی که کشور ما و در واقع، کل جهان با یک عفونت جدید، ناشناخته و بسیار خطرناک روبرو شد.
در آن روزها، از جمله در جلسات با کارشناسان و گفتگو با رهبران بسیاری از استانها، من اغلب ارزیابی زیر را از آنها میشنیدم: ما با عدم اطمینان کامل روبرو هستیم. و واقعاً همینطور بود.
من این را از اطلاعات مناطق خود میدیدم. تعداد مورد نیاز به بستری فوری به طور پیوسته افزایش مییافت. در واقع، همه به خوبی در مورد آن میدانند. بسیاری از بیمارستانها شلوغ بودند و تهدید واقعی کمبود اکسیژن را گزارش میکردند، از جمله در مراقبتهای ویژه. دستگاههای تهویه، دستگاه تنفس و تجهیزات مراقبتهای شخصی به معنای واقعی کلمه، قطعه قطعه توزیع میشدند. در شبکه کالاها، به دلیل افزایش تقاضا، سطح توزيع مهمترین چیزها کاهش یافت: غلات، کره، شکر.
همه گیری در حال پیشرفت بود. اما در کنار این اضطراب طبیعی شدید، به شخصه اعتقاد جدی داشتم که قطعاً بر همه آزمایشات غلبه خواهیم کرد.
شهروندان، جامعه و دولت با مسئولیت و همبستگی رفتار کردند. پس از این همبستگی، ما توانستیم جلوتر از روند کار کنیم، شرایطی ایجاد کنیم که خطرات عفونت را کاهش دهد، تجهیزات پزشکی را برای کادر پزشکی و شهروندان فراهم کنیم. تعداد تختخوابها در بیمارستانها برای پذیرش بیماران مبتلا به ویروس کرونا بیش از 5 برابر افزایش یافته و به 280 هزار مورد رسیده است.
پشت لیست کوتاهی از اقدامات، کار سخت عظیم میلیونها نفر در تمام مناطق فدراسیون روسیه قرار دارد. من میخواهم از همه شما برای این امر تشکر کنم. همگی به سرعت، کارآمد و وظیفه شناسانه عمل میکردید.
تحلیل وضعیت در آن روزها و حتی بعدها تقریباً به طور مداوم ادامه داشت. خوب به یاد دارم که چگونه به بیمارستان «کامونارکا» رفتم. ما باید احساس میکردیم، با چشمان خود میدیدیم که با چه خطری روبرو هستیم، چگونه، در چه شرایطی کادر پزشکی کار میکنند، زیرا آنها بلافاصله به خط مقدم رفتند، و خود را به خطر انداختند، برای تک تک زندگیها جنگیدند.
امروز پزشکان، پیراپزشکان، پرستاران و کارکنان اورژانسها در این سالن با ما هستند. بار دیگر، صمیمانه از شما و همکاران شما از تمام مناطق روسیه تشکر میکنم.
دستیابی به موفقیت واقعی توسط دانشمندان ما انجام شد و اکنون روسیه دارای سه واکسن قابل اعتماد ضد ویروس کرونا است. این دستاوردها و بسیاری دیگر از دستاوردهای سالهای اخیر تجسم مستقیم رشد بالقوه علمی و فناوری کشور است.
من میخواهم از همه، از همه کسانی که در مبارزه با این عفونت مشارکت داشتند، تشکر کنم: مجموعه کارخانههای تولید دارو، تجهیزات پزشکی، تجهیزات مراقبتی، شرکتهای با چرخه مداوم، خدمات مسکن و عمومی، تجارت، تجارت روسیه، که در مدت زمان کوتاهی کل صنایع را برای تولید محصولات مورد نیاز بازسازی کرد، سازندگان غیرنظامی و نظامی، کارگران کشاورزی که یکی از رکوردهای برداشت در تاریخ کشور - بیش از 130 میلیون تن محصولات كشاورزي - را برداشت کردهاند.
پرسنل آژانسهای مجری قانون و خدمات ویژه در پست خود باقی ماندند. امنیت روسیه به طرز قابل اعتمادی توسط نیروهای مسلح ما تأمین شد.
من به ویژه به فداکاری کارکنان خدمات اجتماعی، مدارس شبانه روزی، خانههای سالمندان، مهمانسراها که در وظایف خود بوده و هستند، توجه میکنم. احتمالاً با من موافقت خواهید کرد: گاهی اوقات به آنچه در این موسسات اتفاق میافتد نگاه میکنید، خوشحال میشوید برای افرادی که در آنجا وظیفه خود را با چنین مسئولیتی انجام میدهند. اشک انسان جاری میشود. میخواهم دوباره از آنها بسیار قدردانی کنم.
با این سخن، صادقانه از معلمان مدارس، اساتید دانشگاهها و سایر موسسات آموزشی سپاسگزاری میکنم. با مشارکت و حمایت والدین دانش آموزان، همه تلاش خود را برای دانش آموزان انجام دادید تا دانش کسب کنند و با موفقیت در امتحانات موفق شوند.
زندگی فرهنگی روسیه قطع نشده بود. با کمک فنآوریهای مدرن و به صورت آنلاین، تئاترها، موزهها و سالنهای کنسرت به روی مردم باز بود. همه کسانی که در این حوزه بسیار مهم فعالیت میکنند ثابت کردند که به مأموریت عالی خود وفادار هستند.
شهروندان خویشتنداری نشان دادند، مراعات کردند، به صراحت میگویم، طاقتفرسا است اما اقدامات احتیاط آمیز حیاتی است. بنابراین، با هم یک مانع قدرتمند در برابر همهگیری ایجاد کردهایم.
همبستگی مردم در کارهای ملموس، در مراقبت از عزیزان، در تمایل به کمک به کسانی که نیاز به کمک دارند ابراز شد. میلیونها نفر داوطلب شدند و مسیرهای همیاری از شخصی به شخص دیگر را ایجاد نمودند. اقدام سراسر روسیه با عنوان «ما با هم هستیم» نمایندگان انواع حرفهها و سنین مختلف را گرد هم آورد.
حمایت معنوی جامعه، مانند همیشه در مواقع دشوار، به خدمات ادیان سنتی ما تبدیل شده است. من رهبران فرقههایمان را در اینجا میبینم و میخواهم در برابر شما سر تعظیم فرود آورم، بسیار متشکرم.
در طول تاریخ، مردم ما به لطف اتحاد خود پیروز شدهاند، بر آزمایشها فائق آمدهاند. و اکنون خانواده، دوستی، کمک متقابل، بخشش و همبستگی برای ما جایگاه ویژهای دارد.
برعکس، ارزشهای معنوی و اخلاقی که در تعدادی از کشورها فراموش شدهاند، ما را قویتر کردهاند. و ما همیشه مدافع این ارزشها بوده و خواهیم بود.
همکاران عزیز!
ما در شرایطی با اپیدمی روبرو شدیم که عواقب شوکهای جمعیتشناختی دهههای 40 و 90 قرن گذشته در شرایط همپوشانی با یکدیگر قرار گرفتند. و ما آگاهیم که امروز وضعیت جمعیت فوقالعاده است. متأسفانه این مساله وجود دارد. ما باید این را بپذیریم، بیان کنیم، در ذهن داشته باشیم و براساس این شرایط عمل کنیم.
نجات مردم روسیه بالاترین اولویت ملی ما است. این اولویت، کلیه مفاد قانون اساسی به روز شده درباره حمایت از خانواده، نقش مهم والدین در تربیت فرزندان، تقویت ضمانتهای اجتماعی، توسعه اقتصاد، آموزش و فرهنگ را تعیین میکند.
استراتژی ما بازگشت به رشد پایدار جمعیت است، تا به این نتیجه برسیم که در سال 2030 متوسط امید به زندگی در روسیه 78 سال است.
متأسفانه، آمار و ارقام ناامیدکننده و ناخوشایندی به ما ارائه میدهد. ما حتی شاهد کاهش محسوسی هستیم. روشن است که با وجود این همهگیری چه اتفاقی میافتد. اما در این شرایط، در این شرایط مهم، اهداف استراتژیک را لغو نخواهیم کرد.
من به خوبی درک میکنم که این کار بسیار سختی است. علاوه بر این، ویروس کرونا هنوز به طور کامل از بین نرفته است، و همچنان تهدید مستقیم محسوب میشود. ما میبینیم که در بسیاری از کشورهایی که تعداد عفونتها در حال افزایش است، وضعیت به طور چشمگیری در حال توسعه است. اکنون باید تمام خطوط طراحی شده برای کاهش سرعت انتشار ویروس را کنترل کنیم: هم در امتداد کانتور مرزهای خارجی و هم در داخل کشور.
یک بار دیگر از شهروندان روسیه تقاضا میکنم: عزیزان من، ما نباید هوشیاری خود را از دست بدهیم. من از شما میخواهم که مراقب خود و عزیزانتان باشید، تا حد امکان با مسئولیتپذیری، تمام توصیههای پزشکان و ملاحظات بهداشتی را رعایت کنید.
اکنون واکسیناسیون از اهمیت ویژهای برخوردار است. من از دولت، وزارت بهداشت و سران مناطق میخواهم که روزانه به این موضوع بپردازند. امکان واکسیناسیون باید گسترده باشد، که به شما امکان ایجاد به اصطلاح مصونیت گلهای را در پاییز ایجاد کند.
راه حل این مشکل فقط به من و شما، به همه شهروندان بستگی دارد. لطفاً؛ یک بار دیگر از همه شهروندان روسیه درخواست میکنم: واکسن بزنید. فقط از این طریق میتوان از یک اپیدمی مهلک جلوگیری کرد. راه دیگری وجود ندارد. راه دیگر بدتر است: بیمار بودن با عواقب قابل پیشبینی.
تکرار میکنم، خطر ویروس هنوز هم باقیمانده است. اما اکنون باید به روشنی مشخص کنیم که چگونه زخمهای وارد شده به آنها را التیام بخشیم و سلامت افراد را بازیابی کنیم.
در دورههای اوج فشار کاری، بیمارستانها و کلینیکهای اورژانسی مجبور به کاهش یا حتی تعلیق پذیرش روتین بیماران شدند. و این به معنای خطر تشدید بیماریهای مزمن یا خطر از دست دادن افراد ، عدم توجه به موقع تشخیص بیماری نیست.
من از دولت، وزارت بهداشت، همینطور سایر نهادهای فدراسیون، ضمن در نظر گرفتن وضعیت اپیدمیولوژیک فعلی، میخواهم برنامههای معاینه پزشکی و معاینات پیشگیرانه را گسترش دهند، تا آنها را از 1 ژوئن
سال جاری برای تمامی افراد و در هر سنی به طور کامل راه اندازی کنند. حداکثر پوشش در اینجا مهم است. بنابراین، در آینده نزدیک عرضه سیستمهای تشخیص سیار پزشکی را برای مناطق افزایش خواهیم داد.
یکی از اندامهایی که توسط ویروس کرونا مورد هدف قرار میگیرد رگهای خونی و قلب است. و این قضیه در حال حاضر یکی از اولین علل مرگ است. بنابراین، باید در معاینات پیشگیرانه، به شهروندان مبتلا به بیماریهای قلبی عروقی توجه خاصی شود. من به دولت دستور میدهم، اقدامات مضاعف را برای مقابله با بیماریها، كه عمدهترین دلایل مرگ و میر زودرس هستند، انجام دهد. این مساله، همانطور که قبلا بیان شد، شامل بیماریهای قلبی عروقی و علاوه بر آن، نئوپلاسمهای بدخیم و بیماریهای تنفسی است.
همچنین بسیاری از جوانان بیماری هپاتیت C دارند. در این حوزه نیز راه حلهایی لازم است که در دهه آینده، امکان به حداقل رساندن این تهدید برای سلامت کشور را فراهم نماید.
بنابراین تا آنجا که ممکن است افراد سعی کنند سلامت خود را در آسایشگاهها و استراحتگاهها بهبود بخشند، من پیشنهاد میکنم، این برنامه حداقل تا پایان سال تمدید شود، بر اساس آن هر شهروند 20 درصد از هزینههای خود را برای سفرهای توریستی در روسیه می گیرد.
ما باید توجه ویژهای به سلامتی فرزندان خود داشته باشیم. در واقع، در دوران کودکی است که برای سالهای بعدی زندگی پایه و اساس سلامت گذاشته میشود. استراحت کودکان باید تا حد امکان در دسترس باشد. در این راستا، من پیشنهاد میکنم نیمی از هزینه سهمیه امسال را که بچهها به یک اردوی تابستانی سفر میکردند بازگردانده شود.
علاوه بر این، ما باید فرصتهای بیشتری برای گردشگری دانشجویی ایجاد کنیم. در حال حاضر، امسال، برای شروع پروژههای آزمایشی در این زمینه، شرایطی مانند اقامت در پردیسهای دانشگاهی و خوابگاهها برای دانشجویان دیگر مناطق که در تابستان به سراسر کشور سفر میکنند ایجاد شود.
و البته، ما باید جوانان را تشویق کنیم که در المپیادها ، طرحهای داوطلبانه و خلاقانه، در پلتفورم پروژه «روسیه - سرزمین فرصتها» خود را نشان دهند. برای چنین جوانانی، برنامه بازپرداخت جزئی وجه برای یک سهم توریستی ویژه تعطیلات تابستان، در فصل به اصطلاح طولانی- اجرا خواهد شد. ما قبلاً چنین تصمیماتی نگرفته بودیم.
من از همه جناحهای مجلس، که از تصمیم در مورد مالیات بر درآمد بالا یا بهتر بگوییم بخشی از این درآمد بالا حمایت کردند، تشکر میکنم. از این وجوه دریافتی، صندوق ویژهای با نام «دایره مهربانی» ایجاد شده و در حال حاضر برای کمک به کودکانی که از بیماریهای نادر و صعبالعلاج رنج میبرند، خرید داروهای گران قیمت، تامین تجهیزات پزشکی برای آنها و پرداخت هزینههای جراحی هزینه میشود.
در 28 آوریل، ما روز کارکنای فوریتها پزشکی و اورژانس را جشن میگیریم. این روز به نشانه احترام به اولین افرادی که برای زندگی مردم وارد مبارزه میشوند، نامگذاری شده است. باید برای این متخصصان هر آنچه لازم است تهیه شود. ، علاوه بر این، طی سه سال آینده، ما پنج هزار آمبولانس جدید دیگر نیز به مناطق روستایی، انواع سکونتگاههای شهری و شهرهای کوچک خواهیم فرستاد که نوسازی ناوگان آمبولانس را به طور کامل میسر میسازد.
من میخواهم تأکید کنم: مراقبتهای بهداشتی در بسیاری از کشورهای پیشرفته - ما این را خوب میدانیم، در واقع، آنها خودشان در این مورد صحبت میکنند – نمیتوانند به همان اندازه که ما در روسیه کار کردیم، چالشهای اپیدمی را منعکس کنند.
در عین حال، این مساله باید شناخته و دیده شود، بهداشت جهانی در آستانه یک انقلاب واقعی است. ما نمیتوانیم آن را از دست بدهیم.
این اپیدمی، معرفی پزشکی از راه دور، هوش مصنوعی، رویکردهای جدید در تشخیص، در جراحی، توانبخشی و در تولید داروها را در همه جا و چندین برابر تسریع کرده است. و وظیفه ما این است که چنین فناوریهایی را در خدمت شهروندان کشورمان قرار دهیم.
ما باید کل سیستم مراقبتهای بهداشتی را بر اساس پایگاه جدید فناوری ایجاد کنیم، در عین حال توجه ما به مشکلات حاد روزمره کاهش نخواهد یافت. و همانطور که میدانیم، بسیاری از آنها، در درجه نخست مراقبتهای اولیه وجود دارند. در تعیین وقت برای مراجعه و تشخیص، برای تهیه نسخه پزشک و ترخیص بیمار نباید هیچ صف و مشکلی داشته باشید. ما اخیراً در این مورد زیاد صحبت کردهایم. پول برای این مساله تخصیص داده شده است. شما باید این کار را به طور موثر و سریع شروع کنید.
منبع خبر: